Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZENT KORONA ŐFELSÉGE ÁLLAPOTA

2010.05.11


English Renaissance Music by La Primavera

Tavaly június 21-én Szűzanya Istennői és egyben Jézusi (JÉZUSMÁRIA) minőségében ereszkedett le egy ATYAI-ANYAI-FIÚI Fényoszlopban a Szent Korona mellé és a Fénykorona Isteni Teljességéből az Ő KÉPÉT (Istenanya FÉNY-képét) a Koronára helyezte, pontosan oda, ahol azt lecserélték. Ekkor a Korona egy ÚJ MINŐSÉGében kezdett működni.
Csak úgy megjegyzem, hogy a Korona-őröket már (pár) óránként váltják, mert nem bírnak rosszullét nélkül megmaradni tovább a közelében!
 
Az Isteni Fénykorona (szellemi MINŐSÉG) sosem változott meg, akármit tettek vagy próbáltak is tenni fizikailag a Koronával! A Felajánlás-Atyai/Anyai oltalom alá vette és KRISZTUS SZÍVébe helyezte!
EGY a MAGYARSÁG SZELLEMÉVEL!
 
Ha megnézik azok, akik energetikailag látják, akkor feltárul, hogy tiszta Fénnyel ott ragyog Istenanyánk KÉPe már a fizikai KORONÁN is!
 
A két Arkangyal is elkísérte őt és isteni rendelésüknél fogva óvják és védik ezt a KÉPet, ők is mellé álltak, de még nem íródtak át!
 
Igaz, hogy fizikailag megváltoztatták és elkódolták a Koronát, de FÉNYKORONA ISTEN/ISTENNŐ-MINŐSÉGében nem tudták megváltoztatni, csak a fizikaival való EGYségét megbontani.
Ezért nekünk AZ ISTENI FÉNYKORONA MINŐSÉGgel kell összekapcsolódnunk és saját magunknak SZÍVTISZTASÁGUNKKAL fizikai szintre újraírnunk-beindítanunk a kódokat.
 
Ha ezt képesek vagyunk hittel, szeretettel megtenni, akkor fizikai szinten is minden a helyére kerül.
Nekünk most a Fényminőséget kell szellemi szintről lehoznunk, hogy abból építkezzünk fizikai valóban.
 
A Szent Korona nekem SZELLEM is ÉG. Mikor ránézek nem a fizikai szintet látom és mind "bálványt" imádom, hanem azt, amit képvisel:
Az Isteni Kegyelem Eszközét, az Isteni Akaratot, mely Szeretetben Vezet! MAGát Krisztust és Anyánkat az ATYAI EGYségben!
 
Sokan nem tudják felfogni, hogyan függ össze mindez.
 
Próbálnak hűek maradni ahhoz, amit igaznak vélnek, keresik magukat és kapva kapnak az első kínálkozó alkalmon, hogy tartozzanak valahová.
A Fénykörök azért jönnek létre, hogy ISTEN IGAZSÁGÁT mondják el mindenkinek! Aztán, hogy ebből ki és mit fogad el az már rajta áll.
Én úgy vélem szeretettel kell elmondani mindenkinek az igazat és akinekl van füle, HALLJA MEG!
Szívvel kell példát mutatni és akinek van szeme, LÁSSA MEG!
 
Én ezt próbálom Isten Kegyelméből, Krisztus Urunk segítségével és Szűzanyácskám oltalmával megtenni.
 
ÉN szóltam!
 
Isten áldjon mindannyiunkat és vezessen a tiszta Akarat ösvényén!
Jézusom követlek téged!
 
Szeretettel
Pusztai Orsi