Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Isten hozott ! Czeke András vagyok. Úton járó...

 

Ezen a WEB oldalon egy KÉPET találsz. A JÖVŐ képét.Egy olyan jövő (felénk közeledő) „jövő”-ét, amely még a Te életedben valósággá válik! Tudom, nehéz elhinni, de itt mindjárt felsorolok néhány érvet, ami mindezt alátámasztja.

Kép A Szent Korona Országában élsz, aki EGYETLEN a Világon! Szent Koronánk Őfelsége Él-Ő Krisztusi Programot hordoz.

Országunk KirályNője, Nagy Boldog Asszony! Regina Hungarorum! Akinél a Kegyelem van. Népünk, a MAG népe, Krisztus – sorsot vállalt, és mutatott be! Történetünket Krisztus Urunk küldetésében értheted meg. Tanítók és gyógyítók vagyunk, tudásunk a szerelmetes EGY-ség

Ébred a Nemzet, Hit-et tesz, titkos Arany Kapukon nyílik  Lélek-re.

Isteni Nyelvünkben oly csodát őrizünk, mely mindenre választ rejt! Már tanulnak MAGYAR-ul a „kutatók”. Már tanuljuk a „Mi”-t. Ti?

Most eszeveszett küzdelem folyik ÉRTED! Minden „áron” rá akarnak venni, hogy állj át a hazugság oldalára, tagadd meg az IGAZ-ságot! FÉL-elemmel próbálnak befolyásolni, rabolják -minden módon- energiáidat, fenyegetnek. Az árnyék-világba, a „virtuális” világba csalogatnak...

Maradj meg annak, AKI VAGY! Maradj a FÉNY oldalán! Maradj TUDAT-os! Maradj meg az IGAZSÁG-ban! Maradj meg a SZER-elemben! Maradj  EGY-ségben a MINDENSÉG-gel!

Maradj EGÉSZ-séges!
Mert mindez TE VAGY! 
MAGA A CSODA.

Megvolt a legenda erről a népről, aki „kapukat nyit Isten fiának a Földön”