Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarok Királynője, Nagy Boldog Asszony Istenanyai ajándékot készített nekünk

2012.08.15

Kép  

Nem minden nép mondhatja el magáról, hogy NagyBoldogAsszony–Istenanya kiválasztott népe. Azaz inkább elküldött, egy feladatra elhívott népe.

Van ugyan nép, amely azt tudja magáról, hogy Isten kiválasztottja, de érdekes módon, náluk is matriarchátus van, a családfát anyai ágon tartják számon.
Így azután nekünk, akik tudjuk, ismerjük küldetésünket, tisztán kell látnunk, hogy nem többlet jogokra hívott meg Inanna, Isten Anya, hanem több kötelességet vállaltunk, több feladatot kaptunk.
A feladat Isteni minőségű, hiszen erőszak nélkül fogjuk megmutatni, hogy van jobb, egyedül járható út, a SZER alapú élet, amit Isteni REND nek is hívunk, vagyis SZER - elem - nek, amellyel ha táplálkozunk, azzá válunk, ez a SZER, amely etet . Ez az önzetlen, ha kell önmagát szétosztó szeretet ősi, természetes LÉTÁLLAPOTunk. Azért pusztulunk, mert a hal a fán pusztul. Egy szeretet alapú élő szervezet szeretet híján elpusztul. Az EMBER számára a szeretet ÉLtető – LÉt elem- jobban, mint a levegő, vagy a víz ezen a világon – hogy csak ezt a kettőt említsem a négyből. Bizonyíthatóan, megtapasztalhatóan! És EZT MINDENKI TUDJA csak senki nem mondja ki. Ez egyébként BIZONYÍTÉKA annak, hogy NEM EBBŐL A VILÁGBÓL VALÓ AZ EMBER, tehát a halállal, nem halhat meg!
Ennek tükrében – mert a Világ TÜKÖR – különösen megrendítő, mily kevés a szeretet körülöttünk, és mily hatalmas igyekezetet mutatnak néhány kevesek, hogy azt is megszüntessék, eltöröljék. A szeretet ellentéte nem a szeretet hiánya, hanem a FÉLelem. Az EGY-nek fele a fél! Ne félj!
Mi az EGÉSZség tudói vagyunk, gyakoroljuk újra mindennapjainkban! Az egésszé válást a négy ŐS-elem tetejébe állított, mindent vezérlő ötödik elem, a SZER-ELEM teszi. Nem véletlenül ugyan az a szó fejezi ki a magyarban és csak a MAGYAR értheti meg ezt a tanítást ily EGY-SZER-űen!
Tehát a szerelem is LÉTfontosságú, hiánya káoszt, REND-ÉT-lenséget okoz, jelenléte pedig ÖSSZ-HANG-ot, harmóniát, arányt és nyugalmat, szépséget és békét, EGY-SZÓval ISTENI ÁLLAPOT-ot.
A NŐI energiák teljes hiánya, gátlása most megszűnik. Tőlünk függ, milyen gyorsan vagyunk képesek újból működőképessé tenni ezt az ERŐt! Mivel a női-erő ma már szinte alig található meg tiszta formában a Földön, ezért Isteni ajándékként megkapjuk. ISMÉT ! Szűz Mária születése napja SZEPT-ember 8.-a, vagyis Föld-Anya hava 8. napja. Magyarok ! Figyeljetek !
A SZŰZ ANYAi erő megjelenik, és hatalmasan szétárad Földünkön.
Ki-ki ÖN-MAG-ÁT nyithatja meg ezen kristály-tiszta, harmonikus ERŐ-nek.
Hol vannak a MAG-ÁR-OK Nagyasszonyai? Az Emesék, a Tündék, a Báthory Zsófiák, a Zrínyi Ilonák, a Loránffy Zsuzsannák…. Számban megsokszorozva, lélek-szerint szétosztva közöttünk! Napi robotjukkal megharcolva állnak mégis tisztán, - e lélektelen világban hatalmas lelki energiákat felmutatva, EGY-SZER-ű anyákként, társakként, Nőkként - szerte a Kárpátmedencében.
Nőjön hát mind, ami NŐ, mert ami növekszik, az ÉL ! …és “ÉL” Isten-t jelent!