Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ARANYASSZONY MA

2011.11.11
Drága Hugom,
Áldott KirályNŐ !

Remélem, rendkivüli érzékenységeddel  érzed, hogy  ÉRTED  beszélek, hisz  SZERETLEK, - azzal az ÖRÖK  szerelemmel, amit itt a földön nem ismernek......
Az  IDŐ, és Halál  fölött  jár. Ragyog, önmagát szétosztón, - mint a NAP. Nem megrontható,  szenny  nem  fogja. Titka, csak a CSEND-ben  bomlik, s ha sürgeted, - csak RÓZSÁT  látsz, semmi egyebet !

Magam is  abból  a csillagporból  jöttem, ahol  Téged  is  készitettek.....
Nem vagyok NŐ, de RÁK  jegyű  férfiként  TUDOM, hogy  a  Mi  küldetésünk  NEM  a  felhőtlen  IGAZ  szerelemben való FELOLDÓDÁS,  itt  és MOST ! Nem a  tökéletes, - SAJÁT  - család,....és ez  nagyon  nehezen  oldható  talány.
Mégis  VAN  ( nagy)  családunk, s  ÉL  BENNÜNK  a SZER-elem !

Igy, - majdnem  lehetetlent teljesitünk  utunkon......EBBŐL a TŰZ-ből  születnek a  TETTEK, a  CSODÁK !

Sok esetben  nem is  születik   le  most (még?) testbe a párunk. "Onnan" segit,..... hogy  megtanuljam a KETTŐT  összekötni, a földi  szerelmet  az  ÉG-ivel.  Most  úgy  látom, ezt  más  nem is csinálja, csak Mi  egy  kevesen, és  nincs  is  jelen  pillanatban FONTOSABB, - és  persze nehezebb  küldetés !!! Megmutatni, megtanitani az ÉG-i SZER-elemet  LEHOZNI  IDE, a fizikaiságba, s az  általa  LÉT-be  hivott CSODÁS  ÚJ  VILÁGOT  MEGTEREMTENI !

Amikor  "rabja" vagy  egy  földi szerelemnek, akkor szenvedsz, s  valóban a szabadságod  elvesztése  miatt !  Ez  szükségszerűvé teszi egy ilyen szerelem elmúlását!
Amikor a SZERELMETESSÉG  állapotába  kerülsz, akkor  ÉG-i  szeretőként  MINDEN  uralmad alatt  van, s ADHATSZ   szerelmet  földi  társadnak, miközben Őt  is felemeled.....EKKOR  már  NEM  földi  törvények  KÖT-nek, s megélheted a szerelmet SZABADON !

Mindezt tudod, Beléd is beirva van, mint  belém, - ugyan AZ !

Ha  a férfi, akivel élsz,   (vagy aki a szeretőd) nem  jár az ÚT-on, nem emelkedik Veled, és  nem érti a fentieket, akkor  a  mostani  ENERGIÁK  lemossák  Rólad  érzelmileg, Lelkileg, és Szellemileg. A TÉR-ben  elveszted, mert  - " nem alkuszom meg Veled, küldetésemben vagyok ",- Neked Feladatod VAN, s menned  kell tovább ! EZ  AZ  ÉGI   TÖRVÉNY......

Kőkemény  idők ezek, NEKÜNK IS, s  talán egy  kicsit  rádöbbent, hogy milyen magasan van  kifeszitve az a kötél, amin Mi  kötéltáncot  járunk....." nem szabad lenézni" !

Köszönöm, hogy  leirhattam, s köszönöm, hogy VAGY, ....- ÁLDOTT  Hugom, szerelmem, anyám!

Szerelmetes  hűséggel,

Mi
EGY
ütt