Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SZAKRÁLISAN ÉLŐ NŐ VIZE

2012.03.05

Éltető víz - az élet vize

2012.02.23


Az embereknek réges régtől fogva a tudatában van az „élet vize”. Ott van a tudatunkban, az emlékezetünkben, de a tudás elhalványult, a vágy maradt csupán, az örök élet vágya. És valami „Szent Grál” is van, de hogyan is kapcsolódnak ezek. A tudás széttöredezett. 

Üzletté lett a víz, pénzért adják, szinte minden új víz-termékre odaírják, hogy csodatevő, sőt maga az élet vize: Tessék a kasszához fáradni! Valóban úgy gondolod ember, hogy pénzért örök életet adhatsz-vehetsz?

Mindaz, amit leírok, szabadon felhasználható, nem tulajdonom, én csupán emlékezem. Emlékezz te is teremtő asszony, Te, aki életet adsz a gyermeknek, hogy nálad, benned a Tudás, az élet vize előállításának a tudása. Teremtő asszony: az Élet, az Örök Élet Tudása benned Él!

 

Készítési javallat:

Ne feledd: a kristály tiszta víz maga az Élet!

Végy a forrásból vizet. Menj a természetbe, menj el egy forráshoz, és hallgasd pár percig csendben a víz csobogását, lásd a növények, fák sokaságát körülötted, merítsd a kezed a vízbe. Tudatosítsd: az Élet jelen van mindenütt körülötted és benned.  S szólítsd: „Forrás belőled merítek.” Köszönd meg a Föld-nek a Víz-et.

Töltsd a vizet tiszta üveg kancsóba, és tedd a Nap fényébe. (Egyszerű, átlátszó, tiszta üveg kancsót vagy tálat használj! Az üveg kvarc-kristály-folyadék.)  Ülj le, és nézd pár percig, ahogyan a Nap sugarai életre keltik, át-Tűz-esítik a vizet. Érezd, ahogy Te lélegzel, úgy a víz is magába szívja a Levegő-t. Tudatosítsd mind a négy elem jelenlétét a vízben és benned.

Helyezd a kancsót egy szívednek tetsző Mintára. (Ez a lépés akár el is hagyható, de leírom, mert sokak emlékezetét hívja elő.) Keresd a Mintát, régi magyar paszomány mintát, egy végtelen zsinór mintát, mint például az itt láthatóak. Válaszd a szívednek leginkább tetszőt, s rajzold rá egy papírlapra. Egyetlen vonallal-mozdulattal, megszakítás nélkül rajzold vagy fesd. Addig próbálkozz, amíg a szemed szépnek, harmónikusnak látja a Mintát. Tudatosítsd, hogy bőséges kristály tiszta energia áramlik végtelenül körülötted a Mindenség Tereiben és benned is. Tudatosítsd, hogy a Minta formát ad az energiának, és beleíródik a víz folyadék-kristály-szerkezetébe.

Vedd a két kezedbe a kancsót és Áldjad meg.

(Emeld a mellkasod elé a vizet úgy, hogy a két tenyered egymással szemben öleli a kancsót/tálat.) Szíved tiszta szándékával, saját szavaiddal mondj Imát: kérj és adj Áldást a vízre, a családtagjaidra és magadra, akiknek készíted a vizet. Érezd, ahogyan a szavaid, a gondolataid, az érzéseid kitöltik-átkristályosítják a vizet. Tudatosítsd, hogy Te vagy a Termtés ötödik eleme, lényeddel nemesíted az anyagot, a vizet.

Elkészítetted az éltető vizet, az élet vizét. Fogyaszd egészséggel!

 paszomany-minta.jpg  paszomany-minta_001.jpg

 

Asszony, kérlek akkor olvasd tovább, ha az élet misztériumát már magadba fogadtad.

 

Asszony, a tested szent hely, szentély: Te magad vagy a Szent Grál, a Kehely, mely az élet vizét tartja. Tested vizei az élet vize, benned Él -a víz- az Élet. Kapcsolódj hát újra össze, mint régen az Égi Forrással. Emlékezz, benned áramlik minden szívdobbanásoddal a Mindenség kristály tiszta élet energiája! Most, lélegezz, csak lélegezz! Lassan, nyugodtan, s alakítsd át tested vizét az örök élet vizévé. Érezd, ahogy minden lélegzetvételeddel, a levegővel, amit magadba fogadsz, az Égi Forrás energiája áramlik beléd. Ragyogó apró arany fény spirálok, fény magok sokasága áramlik feléd. Lásd, amikor ezek az apró fény magok a tested vizeibe lépve, abban elkeveredve kicsíráznak, életre kelnek, folyamatosan, szünetelenül, végtelenül. Lélegzel, az élet benned táncol. S most figyeld a szíved dobbanásait, érezd ahogy áramlik benned a véred, s benne az életre kelt fény magok. Dobogsz, benned szól a zene, immár te vagy a -hang- forrás. Energiád kiárad, kisugárzódik a szívedből.

Te vagy a Kancsó, a tested. Te vagy a forrás, s Te vagy a víz, tested vizei, a véred.

Állj a Napba, arcal a Nap felé. Tedd a két nyitott tenyered egymásra, és helyezd a mellkasod közepére. S most szíved tiszta szándékával, saját szavaiddal mondj Imát: kérj és adj Áldást önMAGodra. Ha kívánod, írj magadba Mintát, ragyogó fényszálból szőtt szimbólumot, például azt a paszománymintát, amit fentebb választottál. A Mintában áramló energiához sződd hozzá érzéseidet, a szereteted. Kész. Átlényegítetted magad.

Vizeidet add át otthonod kertjében növő növényeknek, s láss csodát, kivirul kerted. Tudd, hogy egyMAGodból, születik az magzatod, véreddel táplálod.

Asszony, kiáradó véred a Te legszentségesebb éltető esszenciád, a „legsűrűbb örök élet víz”. Vérzésed időszaka szentélyed, tested ünnepe mely papnővé, az élet misztériumának papnőjévé avat. Amikor benned élet nem fogant, akkor add át véred a Földnek, kerted földjének és növényeinek. Éltesd áldott véreddel Földanyát.

Ember, férfi ember, értsd, az erőszakkal kiontott vér fájdalomtól, félelemtől, átoktól sűrű, halált hoz Földanyára. Óvd hát, oltalmazd az élet szentségét, az élet vizeit!